מתכון |

לביבות פראסה (כרישה)

תוספת צמחונית נפלאה לדגים או בשר

קובי אוחיון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קובי אוחיון, שף אורח
לביבות פראסה צילום: דודו בכר

רכיבים

  • 1 תפוח אדמה בינוני, קלוף ומבושל עד ריכוך

  • 2 יחידות כרישה, נקיות ופרוסות לטבעות

  • 2 שיני שום פרוסות

  • 1 כף שטוחה מרווה

  • 1 כף אורגנו

  • 1 צרור פטרוזיליה, קצוצה גס

  • 1 חופן שמיר, קצוץ

  • 1 כפית שטוחה פלפל לבן גרוס

  • 1 כפית שטוחה לימון פרסי שחור טחון

  • 2 חלמונים

  • 3 כפות (30 גרם) קמח

הוראות הכנה

במחבת עם מעט שמן זית, מאדים את הכרישה עד שקיפות.

בהמשך, מאדים את השום עם מרווה ואורגנו ומקררים לטמפרטורת חדר.

מערבבים בקערה את כל החומרים ויוצרים לביבות.

במחבת עמוקה עם שמן זית, מטגנים את הלביבות שיצרנו עד להשחמה משני הצדדים, כ-3-5 דקות מכל צד.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ