לביבות פראסה (כרישה) - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות פראסה (כרישה)

תוספת צמחונית נפלאה לדגים או בשר

6 לביבות דרגת קושי: קל
לביבות פראסה ( כרישה)
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

200 גרם תפוח אדמה קלוף ומבושל עד ריכוך

200 גרם כרישה נקייה ופרוסה לטבעות

2 שיני שום פרוסות

30 גרם מרווה

20 גרם אורגנו

100 גרם פטרוזיליה קצוצה גס

30 גרם שמיר קצוץ

5 גרם פלפל לבן גרוס

5 גרם לימון פרסי שחור טחון

2 חלמונים

30 גרם קמח

הוראות הכנה

מאדים את הכרישה עם שמן הזית עד שקיפות.

מאדים את השום עם מרווה ואורגנו ומקררים עד לטמפרטורת חדר.

מערבבים בקערה את כל החומרים ויוצרים קציצה.

מטגנים במחבת עמוקה בשמן זית עד להשחמה משני הצדדים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות