מתכון

לביבות פראסה (כרישה)

תוספת צמחונית נפלאה לדגים או בשר

קובי אוחיון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קובי אוחיון, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:6 לביבות
לביבות פראסה ( כרישה)
לביבות פראסה צילום: דודו בכר

רכיבים

  • 200 גרם תפוח אדמה קלוף ומבושל עד ריכוך
  • 200 גרם כרישה נקייה ופרוסה לטבעות
  • 2 שיני שום פרוסות
  • 30 גרם מרווה
  • 20 גרם אורגנו
  • 100 גרם פטרוזיליה קצוצה גס
  • 30 גרם שמיר קצוץ
  • 5 גרם פלפל לבן גרוס
  • 5 גרם לימון פרסי שחור טחון
  • 2 חלמונים
  • 30 גרם קמח

הוראות הכנה

מאדים את הכרישה עם שמן הזית עד שקיפות.

מאדים את השום עם מרווה ואורגנו ומקררים עד לטמפרטורת חדר.

מערבבים בקערה את כל החומרים ויוצרים קציצה.

מטגנים במחבת עמוקה בשמן זית עד להשחמה משני הצדדים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ