מתכון

לביבת כרוב

לביבה בטעמים יפניים, היא נפלאה כשהיא חמה ישר מהמחבת. אני אוהב להגיש אותה כתוספת לסטייק טונה אדומה

קובי אוחיון, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
קובי אוחיון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
לביבות כרוב
לביבות כרובצילום: דודו בכר

רכיבים

הוראות הכנה

מערבבים כל המרכיבים ביחד לתערובת אחידה.

מחלקים ל- 12 מנות שוות, מטגנים במחבת ברזל שטוחה עם מעט שמן קנולה משני הצדדים עד להשחמה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ