לביבת כרוב - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבת כרוב

לביבה בטעמים יפניים, היא נפלאה כשהיא חמה ישר מהמחבת. אני אוהב להגיש אותה כתוספת לסטייק טונה אדומה

דרגת קושי: קל
לביבות כרוב
דודו בכר
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 קילו כרוב לבן קצוץ לרצועות דקות

16 גרם שמן שומשום
40 גרם סוכר
32 גרם חומץ אורז
100 גרם סויה
32 גרם צ'ילי אדום פרוס
12ביצים
2 שיני שום קצוץ
48 גרם פאנקו
140 גרם שאלוט פרוס לרצועות דקות
60 גרם בצל ירוק פרוס דק
200 גרם קמח טמפורה
100 גרם שומשום שחור

הוראות הכנה

מערבבים כל המרכיבים ביחד לתערובת אחידה.

מחלקים ל- 12 מנות שוות, מטגנים במחבת ברזל שטוחה עם מעט שמן קנולה משני הצדדים עד להשחמה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות