קציצות בטטה טבעוניות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון קציצות בטטה טבעוניות

קציצות טעימות בטירוף וטעימות, בלי ביצים ובלי בשר

דרגת קושי: קל
קציצות בטטה
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

400 גר' בטטה אפויה בתנור בחום בינוני עד לריכוך

כף רוטב סויה

40 גר' שקדים טחונים

מלח ופלפל לפי הטעם

חצי כוס בצל ירוק קצוץ דק

כף שמן זית

הוראות הכנה

מרוקנים את בשר הבטטה לתוך קערה ומועכים היטב. אם יש חלקים סיביים מסלקים אותם. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד למרקם "בצקי".

מניחים נייר אפיה על גבי תבנית ומשמנים אותו. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת, מניחים בתבנית ומשטחים. משמנים קלות מלמעלה ואופים עד להתייצבות בחום בינוני.

אוכלים בליווי טחינה או בלעדיה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות