מתכון

קציצות בטטה טבעוניות

קציצות טעימות בטירוף וטעימות, בלי ביצים ובלי בשר

תום בַּעֲבוּר, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים1
תום בַּעֲבוּר, שפית אורחת
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
קציצות בטטה
קציצות בטטהצילום: דודו בכר

רכיבים

  • 400 גר' בטטה אפויה בתנור בחום בינוני עד לריכוך
  • כף רוטב סויה
  • 40 גר' שקדים טחונים
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • חצי כוס בצל ירוק קצוץ דק
  • כף שמן זית

הוראות הכנה

מרוקנים את בשר הבטטה לתוך קערה ומועכים היטב. אם יש חלקים סיביים מסלקים אותם. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד למרקם "בצקי".

מניחים נייר אפיה על גבי תבנית ומשמנים אותו. יוצרים כדורים קטנים מהתערובת, מניחים בתבנית ומשטחים. משמנים קלות מלמעלה ואופים עד להתייצבות בחום בינוני.

אוכלים בליווי טחינה או בלעדיה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ