מתכון

פטריות ממולאות עם טופו ואגוזי מלך

מאשה, שפית אורחת
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
פטריות ממולאות עם טופו ואגוזי מלך
פטריות ממולאות עם טופו ואגוזי מלךצילום: מוטי מילרוד
מאשה, שפית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:3-4 מנות

רכיבים

  • 6 פטריות שמפיניון גדולות
  • חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 100 גרם טופו מפורר ביד
  • 1/3 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
  • 1/2 בצל קטן קצוץ דק
  • מעט מלח ופלפל לתיבול
  • 2 ענפי רוזמרין

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מחלצים את רגלי הפטריות, סמוך לכיפה. מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי. את הבצל אפשר לאדות מעט במחבת. ממלאים את הפטריות בדחיסות, מסדרים בתבנית אפייה ומטפטפים מעל מעט שמן זית, מעטרים בעלי רוזמרין. אופים כחצי שעה. אפשר ומומלץ להגיש על מצע של עלי חסה, ארוגולה או כל ירוק אחר שאתם אוהבים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ