מתכון |

פטריות ממולאות עם טופו ואגוזי מלך

מאשה, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
פטריות ממולאות עם טופו ואגוזי מלך
מאשה, שפית אורחת
דירוג הגולשים
3 כוכבים
דרגת קושי:
קל
מנות:
3-4 מנות

רכיבים

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מחלצים את רגלי הפטריות, סמוך לכיפה. מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי. את הבצל אפשר לאדות מעט במחבת. ממלאים את הפטריות בדחיסות, מסדרים בתבנית אפייה ומטפטפים מעל מעט שמן זית, מעטרים בעלי רוזמרין. אופים כחצי שעה. אפשר ומומלץ להגיש על מצע של עלי חסה, ארוגולה או כל ירוק אחר שאתם אוהבים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ