פטריות ממולאות עם טופו ואגוזי מלך - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פטריות ממולאות עם טופו ואגוזי מלך

3-4 מנות דרגת קושי: קל
פטריות ממולאות עם טופו ואגוזי מלך
מוטי מילרוד
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

6 פטריות שמפיניון גדולות

חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
100 גרם טופו מפורר ביד
1/3 צרור פטרוזיליה קצוצה דק
1/2 בצל קטן קצוץ דק
מעט מלח ופלפל לתיבול
2 ענפי רוזמרין

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות. מחלצים את רגלי הפטריות, סמוך לכיפה. מערבבים בקערה את כל חומרי המילוי. את הבצל אפשר לאדות מעט במחבת. ממלאים את הפטריות בדחיסות, מסדרים בתבנית אפייה ומטפטפים מעל מעט שמן זית, מעטרים בעלי רוזמרין. אופים כחצי שעה. אפשר ומומלץ להגיש על מצע של עלי חסה, ארוגולה או כל ירוק אחר שאתם אוהבים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות