פניני טפיוקה בחלב קוקוס ופירות עונתיים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פניני טפיוקה בחלב קוקוס ופירות עונתיים

דרגת קושי: קל
פניני טפיוקה בחלב קוקוס
מוטי מילרוד
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1/2 כוס פניני טפיוקה

1/3 כוס סוכר חום או ממתיק אחר כרצונכם
1 פחית חלב קוקוס
2 מנגו מגולען וחתוך לקוביות או פרי (אפשר לאלתר עם כל פרי עונתי שאוהבים)
1 מקל קינמון (לא חובה)

הוראות הכנה

בסיר מביאים לרתיחה 4 כוסות מים, מוסיפים את הטפיוקה ומבשלים תוך ערבוב קפדני, עד שהטפיוקה שקופה לחלוטין, כ-25 דקות. שוטפים במסננת במים קרים. בסיר קטן ממיסים את הסוכר עם חלב הקוקוס ואפשר גם מקל קינמון. מצננים במקרר.

כשהטפיוקה וחלב הקוקוס קרים מרכיבים את המנה - בכלי הגשה אישיים מסדרים 2 כפות טפיוקה וקוביות פרי, ומעל יוצקים מהרוטב עד כיסוי. מצננים במקרר לפני ההגשה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות