מתכון

אצבעות תפוחי אדמה

מתכון מתוך המדור "מבשלים" של חיים כהן ואלי לנדאו. האצבעות הללו מיועדות להגשה לצד אפריטיף, אבל הן נהדרות גם כך סתם או אפילו כתוספת פריכה לצד מנת דג

חיים כהן, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אצבעות תפוחי אדמה
אצבעות תפוחי אדמה
חיים כהן, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל

רכיבים

הוראות הכנה

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ