לביבות רושטי ריחניות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות רושטי ריחניות

לביבות עם ריח מדהים שלא תוכלו לעמוד בפניו

15 לביבות דרגת קושי: קל
לביבות רושטי
תומר אפלבאום

אני ממליץ כשמבשלים תפוחי אדמה תמיד להוסיף עשבי תיבול ארומטיים למים, כך תפוחי האדמה והמטבח יריחו בריח נעים בדיוק כמו במסעדה בפריז או בציריך.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

ק"ג תפוחי אדמה      

חצי כפית מלח

עלה דפנה

גבעול טימין

שני שיני שום

6 גרגירי פלפל אנגלי

קמצוץ פלפל שחור

לתערובת הלביבות:

100 גרם חמאה

30 גרם פרמז'ן

כפית שטוחה מלח

שמן לטיגון

הוראות הכנה

בסיר עם מים רותחים: מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם עם מעט מלח, עלה דפנה, טימין, שום, פלפל אנגלי ופלפל שחור עד שכמעט מוכנים (תפוח האדמה רך אך לא נימוח).

מוציאים את תפוחי האדמה, קולפים ומגרדים על פומפייה גסה ומניחים בקערה.

מוסיפים את החמאה ומערבבים טוב עם הידיים עד שהחמאה נמסה ונבלעת בתערובת. מוסיפים מלח.

מחממים מחבת על אש נמוכה עם 2-3 כפות שמן.

בעזרת כף גדולה, יוצקים למחבת עיגולים בגובה של שני ס"מ.

לפני שהופכים, מחכים עד שניתן לראות שהשוליים מזהיבים (כ-4-6 דקות). מוציאים לנייר סופג.

מפזרים פרמז'ן ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות