לביבות כתומות ללא פחמימות מיותרות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות כתומות ללא פחמימות מיותרות

לביבות קלות להכנה, מתקתקות ובעלות מרקם עדין ונעים אני תמיד ממליץ להגישם עם יוגורט חמצמץ בצד וגרידת לימון שכדאי לפזר מעל

15 לביבות דרגת קושי: קל
לביבות כתומות
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 בטטה בינונית

1 חתיכת דלעת (1 ק"ג)
1 גזר
50 גרם חמאה רכה
2 ביצים
מלח ופלפל
שמן לטיגון

הוראות הכנה

קולפים את הירקות, מגרדים על פומפייה גסה.

מחלקים את התערובת לשניים-שלושה חלקים וסוחטים היטב בעזרת מגבת מטבח כל חלק.

לתערובת הירקות הסחוטים, מוסיפים חמאה, ביצים ותבלינים. מערבבים היטב עד שכל החמאה נטמעת היטב בתערובת.

מחממים מחבת טפלון על להבה נמוכה ומשמנים במעט שמן.

בעזרת כף, מניחים מהתערובת בעדינות על המחבת החמה ומשטחים בעדינות.

מחכים בסבלנות (כשלוש-ארבע דקות) עד שהלביבות מזהיבות והופכים.

מגישים את הלביבות כשהן חמות מהמחבת.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות