לביבות ספגטי איטלקיות עם תבלין קסמים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות ספגטי איטלקיות עם תבלין קסמים

לביבות שעשויות מספגטי. הלביבות הללו נפוצות מאוד באיטליה וניתן לפגוש בהן ברחובות ובשווקים. האיטלקים אוכלים אותן בעמידה כנשנוש חביב וקרנצ'י

15 לביבות דרגת קושי: קל
לביבות ספגטי
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

חצי ק"ג ספגטי מבושל – מאתמול הכי טוב!

2 ביצים
1 חלמון
1 שן שום
חצי צרור פטרוזיליה
3 פטריות פורצ'יני יבשות (ניתן למצוא בסופרים המובחרים)
מלח
מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה

מגרדים בפומפייה דקה את הפטריות, מוסיפים ביצים, חלמון, שום כתוש, פטרוזיליה קצוצה ומערבבים.

מוסיפים את הספגטי ומערבבים בעדינות בעזרת הידיים על מנת לא לשבור את הספגטי.

ליצירת לביבה גדולה, יוצקים כמות נדיבה מהתערובת עד לגובה של 2 ס"מ, על מחבת בחום נמוך עם מעט שמן. במידה ורוצים מנות אישיות, ניתן להיעזר במיקד מתאים.

מטגנים בסבלנות והופכים רק כשאר התחתית זהובה ופריכה.

מגישים חתוך למשולשים (כמו פיצה), במידה ומדובר במנות אישיות, ניתן להגיש בערימה יפה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות