לביבות אורז יפניות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות אורז יפניות

היפנים אוכלים אותן בכל בוקר כמו שאנו אוכלים ביצים וירקות. הן מתקתקות בגלל האורז והסוכר ואפשר לשמור אותם מחוץ למקרר במשך כמה שעות, בניגוד ללביבות אחרות שאותן צריך לאכול באותו הרגע

10-15 לביבות דרגת קושי: קל
לביבות אורז
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 כוסות אורז לסושי

2 ביצים
2 כפיות סויה
2 כפות סוכר
מעט שמן לטיגון

הוראות הכנה

מכינים את אורז הסושי לפי ההוראות על האריזה ונותנים לו להתקרר בטמפרטורת החדר.

מוסיפים ביצים, סויה וסוכר. מערבבים היטב.

מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה ומברישים במעט שמן.

יוצרים לביבות ומברישים בשמן.

הופכים כאשר האורז משחים מעט.

מגישים בטמפרטורת החדר. ניתן להגיש בליווי טריאקי.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות