מתכון

לביבות אורז יפניות

היפנים אוכלים אותן בכל בוקר כמו שאנו אוכלים ביצים וירקות. הן מתקתקות בגלל האורז והסוכר ואפשר לשמור אותם מחוץ למקרר במשך כמה שעות, בניגוד ללביבות אחרות שאותן צריך לאכול באותו הרגע

ששי שאולזון, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ששי שאולזון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:10-15 לביבות
לביבות אורז
לביבות אורז צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

הוראות הכנה

מכינים את אורז הסושי לפי ההוראות על האריזה ונותנים לו להתקרר בטמפרטורת החדר.

מוסיפים ביצים, סויה וסוכר. מערבבים היטב.

מחממים מחבת טפלון על אש נמוכה ומברישים במעט שמן.

יוצרים לביבות ומברישים בשמן.

הופכים כאשר האורז משחים מעט.

מגישים בטמפרטורת החדר. ניתן להגיש בליווי טריאקי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ