מתכון

רושטי גאודה ופטריות

בניגוד ללטקס, אין בלביבה הזו ביצים וקמח, כך שהיא יוצאת פריכה וקריספית. חשוב לטגן אותה בחמאה מזוקקת כדי לקבל את הטעם העמוק והקרום הפריך

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4-6 מנות
רושטי גאודה ופטריות

רכיבים

  • 1 רושטי
  • (ראו מתכון)
  • 50 גרם גאודה מגוררת
  • חצי בצל אדום, קלוף ופרוס לחצאי עיגולים
  • סלסילת פטריות מיני חורש או מיני פורטובלו
  • 2 ענפי תימין
  • מלח, פלפל שחור

הוראות הכנה

מנקים בעזרת נייר סופג את הפטריות, מסירים את הרגליים ופורסים לפרוסות עבות. מחממים את המחבת שהכנו בה את הרושטי (המחבת נותרה משומנת) ומטגנים את הבצלים למשך דקה. מוסיפים פטריות ותימין ומקפיצים למשך שתי דקות, ממליחים, מפלפלים ומכבים את האש. מעבירים בזהירות את הרושטי לצלחת הגשה שמתאימה לאפייה בתנור ומפזרים את הגבינה. מניחים מעליה את הפטריות ואופים 3 דקות. מגישים מיד.

תגובות