רושטי גאודה ופטריות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון רושטי גאודה ופטריות

בניגוד ללטקס, אין בלביבה הזו ביצים וקמח, כך שהיא יוצאת פריכה וקריספית. חשוב לטגן אותה בחמאה מזוקקת כדי לקבל את הטעם העמוק והקרום הפריך

4-6 מנות דרגת קושי: קל
רושטי גאודה ופטריות
לימור לניאדו תירוש
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 רושטי (ראו מתכון)

50 גרם גאודה מגוררת

חצי בצל אדום, קלוף ופרוס לחצאי עיגולים

סלסילת פטריות מיני חורש או מיני פורטובלו

2 ענפי תימין

מלח, פלפל שחור

הוראות הכנה

מנקים בעזרת נייר סופג את הפטריות, מסירים את הרגליים ופורסים לפרוסות עבות. מחממים את המחבת שהכנו בה את הרושטי (המחבת נותרה משומנת) ומטגנים את הבצלים למשך דקה. מוסיפים פטריות ותימין ומקפיצים למשך שתי דקות, ממליחים, מפלפלים ומכבים את האש. מעבירים בזהירות את הרושטי לצלחת הגשה שמתאימה לאפייה בתנור ומפזרים את הגבינה. מניחים מעליה את הפטריות ואופים 3 דקות. מגישים מיד.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות