לביבות תפוח-עץ - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות תפוח-עץ

מקורן של הלביבות בחבל פיימונטה שבצפון מערב איטליה, ונהוג להכין אותן לקראת חג המולד. במסעדות באזור ניתן אף למצוא אותן כתוספת למנת בשר

20 לביבות דרגת קושי: קל
לביבות תפוח עץ
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 תפוחי גרנד סמית מגוררים וסחוטים

70 גרם קמח (חצי כוס)

5 גרם אבקת אפייה (חצי שקית)

10 גרם סוכר (1 כף)

5 גרם קינמון (1 כפית)

גרידה מתפוז אחד

2 ביצים

כפית תמצית וניל

שמן לטיגון (2 כוסות)

אבקת סוכר

הוראות הכנה

בקערה מערבבים את כל המרכיבים למעט השמן לטיגון ואבקת הסוכר.
במחבת יוצקים את השמן. על אש בינונית מטגנים את הלביבות כ- 2 דקות מכל צד עד להזהבה.
מעבירים לנייר סופג ומגישים עם אבקת סוכר.
מומלץ להגיש לצד שמנת חמוצה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות