מתכון

לביבות ריקוטה וקינמון

אפשר לאכול אותן גם חמות וגם קרות. מקורן מדרום איטליה, ובכל חג קתולי ישנה מסורת להכין את הלביבות. השילוב בין הריקוטה לקינמון מעניק לגבינה הנייטרלית טעם עמוק

אמיר פורת ורוסלה יונה, שף קונדיטורים אורחים
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אמיר פורת ורוסלה יונה, שף קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:15 לביבות
לביבות ריקוטה וקינמון
לביבות ריקוטה וקינמוןצילום: דודו בכר

רכיבים

קרם שנטלי:

הוראות הכנה

מסננים את הריקוטה בחיתול בד כחצי שעה וסוחטים קלות.
בקערה גדולה מניחים את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
במחבת (חשוב במחבת טפלון) שמים את השמן על אש בינונית ומטגנים את הלביבות כ- 2 דקות כל צד עד להזהבה.
מעבירים לנייר סופג וטובלים בסוכר.
מומלץ להגיש לצד קרם שנטלי.

קרם שנטלי:

בקערת מיקסר שוקלים את כל המרכיבים ומקציפים במהירות בינונית כ- 5 דקות עד לקבלת קרם רך אך יציב.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ