לביבות גבינה וחמוציות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות גבינה וחמוציות

בלביבות האלה, התוספת של החמוציות מאזנת את הטעמים וגורמת למשחק בפה של חמוץ ומתוק וכן למרקם של רך ומעט קראנצ'י

20 לביבות דרגת קושי: קל
לביבות גבינה וחמוציות
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

500 גרם גבינה טוב טעם

3 ביצים

50 גרם חמוציות (1/2 כוס)

40 גרם קמח (4 כפות)

80 מ"ל שמנת מתוקה (1/3 כוס)

גרידה מלימון אחד

40 גרם סוכר (3 כפות)

1 כפית תמצית וניל

שמן לטיגון (כוס 1)

אבקת סוכר

הוראות הכנה

בקערה מניחים את כל המרכיבים ומערבבים היטב.
יוצקים למחבת רחבה את השמן (הטיגון לא מתבצע בשמן עמוק) ומטגנים על אש בינונית. בעזרת 2 כפות מעבירים את הלביבות למחבת ומשטחים מעט בעזרת הכפות.
מטגנים את הלביבות כ- 2 דקות מכל צד עד להזהבה.
מעבירים לנייר סופג ומפזרים אבקת סוכר.
 

הצעה לשדרוג הלביבה -  לקצוץ שוקולד לבן 100 גרם (חפיסה) ולהוסיף למסה לפני הטיגון.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות