לביבות טבעונית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות טבעונית

לביבות טבעוניות טעימות להפליא וקלות להכנה. האגס המגורד מחליף את הביצה למרכיב שקושר את התערובת ומעניק לה מתיקות מעודנת

25 לביבות דרגת קושי: קל
לביבות טבעוניות
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

200 גרם קמח (1 1/3 כוסות)

100 גרם סוכר (חצי כוס סוכר)

אגס מגורד

3 כפות שמן

125 גרם יוגורט (1 גביע) טבעוני ללא חלב בטעם וניל או פרי

180 מ"ל חלב סויה (3/4 כוס)

10 גרם אבקת אפייה (שקית 1)

50 גרם פצפוצי שוקולד

2 כוסות שמן (לטיגון)

הוראות הכנה

בקערה מערבבים את כל הרכיבים למעט חלב הסויה, פצפוצי השוקולד והשמן. לטיגון
מוסיפים את חלב הסויה בהדרגה עד שמתקבלת בלילה אחידה ולאחר מכן מערבבים בעדינות את פצפוצי השוקולד לתוך המסה.
מטגנים בעזרת 2 כפות, עד לקבלת צבע זהוב.
ניתן לפזר על הלביבות סוכר דמררה בהגשה לקבלת מרקם מתפצפץ בפה.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות