לביבות טבעוניות מתוקות ומפתיעות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות טבעוניות מתוקות ומפתיעות

לביבות טבעוניות טעימות להפליא וקלות להכנה, כשבמקום הביצה האגס המגורר

25 לביבות דרגת קושי: קל
לביבות טבעוניות
דודו בכר
2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

200 גרם קמח (1 1/3 כוסות)

100 גרם סוכר (חצי כוס סוכר)

אגס מגורר

3 כפות שמן

125 מ"ל מעדן סויה בטעם וניל (1 גביע) 

180 מ"ל חלב סויה (3/4 כוס)

10 גרם אבקת אפייה (שקית 1)

50 גרם פצפוצי שוקולד

2 כוסות שמן (לטיגון)

הוראות הכנה

בקערה מערבבים את כל הרכיבים למעט חלב הסויה, פצפוצי השוקולד והשמן.

מוסיפים את חלב הסויה בהדרגה עד שמתקבלת בלילה אחידה ולאחר מכן מערבבים בעדינות את פצפוצי השוקולד לתוך המסה.

נוטלים ככף מהתערובת ויוצרים לביבות תוך הידוק ומעיכה קלה.

במחבת מחממים שמן לטיגון. מעבירים לביבה לביבה למחבת ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב בכל צד.

ניתן לפזר על הלביבות מעט סוכר דמררה בהגשה לקבלת מרקם מתפצפץ בפה.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות