מתכון

לביבות טבעוניות מתוקות ומפתיעות

לביבות טבעוניות טעימות להפליא וקלות להכנה, כשבמקום הביצה האגס המגורר

אמיר פורת ורוסלה יונה, שף קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אמיר פורת ורוסלה יונה, שף קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:25 לביבות
לביבות טבעוניות
צילום: דודו בכר

רכיבים

  • 200 גרם קמח (1 1/3 כוסות)
  • 100 גרם סוכר (חצי כוס סוכר)
  • אגס מגורר
  • 3 כפות שמן
  • 125 מ"ל מעדן סויה בטעם וניל (1 גביע)
  • 180 מ"ל חלב סויה (3/4 כוס)
  • 10 גרם אבקת אפייה (שקית 1)
  • 50 גרם פצפוצי שוקולד
  • 2 כוסות שמן (לטיגון)

הוראות הכנה

בקערה מערבבים את כל הרכיבים למעט חלב הסויה, פצפוצי השוקולד והשמן.

מוסיפים את חלב הסויה בהדרגה עד שמתקבלת בלילה אחידה ולאחר מכן מערבבים בעדינות את פצפוצי השוקולד לתוך המסה.

נוטלים ככף מהתערובת ויוצרים לביבות תוך הידוק ומעיכה קלה.

במחבת מחממים שמן לטיגון. מעבירים לביבה לביבה למחבת ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב בכל צד.

ניתן לפזר על הלביבות מעט סוכר דמררה בהגשה לקבלת מרקם מתפצפץ בפה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ