לטקעס מסורתיים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לטקעס מסורתיים

40 לביבות דרגת קושי: קל
לטקעס מסורתיים
אמיל סלמן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

6 תפוחי אדמה בינוניים מקולפים (730 גרם)

1 בצל בינוני (120 גרם)

3 ביצים

9 כפות קמח גדושות (135 גרם)

1.5 כפיות מלח

קורט פלפל שחור

שמן לטיגון

הוראות הכנה

טוחנים את תפוחי האדמה עד לעיסה פירורית במעבד מזון. סוחטים מעט את הנוזלים ושמים בקערה. טוחנים גם את הבצל במעבד מזון ומוסיפים לתפוחי האדמה (עם הנוזלים).
מוסיפים את שאר המרכיבים: מלח, פלפל שחור, ביצים וקמח ומערבבים היטב.
מחממים שמן במחבת (השמן צריך להיות בגובה של כמחצית מגובה הלביבה) וכשהשמן חם מוסיפים לו את הלביבות שיוצרים בכף.
מטגנים צד אחד כמה דקות עד להשחמה והופכים את הלביבה לעוד כמה דקות עד להשחמה נוספת. מספיגים בנייר סופג ומגישים חם. ניתן לחמם שוב בתנור.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות