מתכון

לביבות תפוחי עץ מתוקות

מיכל רכלבסקי, קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מיכל רכלבסקי, קונדיטורית אורחת
דירוג הגולשים
4 כוכבים
לביבות תפוחי עץ מתוקות
לביבות תפוחי עץ מתוקות צילום: אמיל סלמן

רכיבים

  • 2 תפוחי עץ אדומים (200 גרם)
  • מיץ מחצי לימון
  • 3 כפות ליקר קרם דה קסיס
  • 1/4 כוס סוכר (50 גרם)
  • 3 ביצים גדולות
  • 5 כפות גדושות של קמח (75 גרם)
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

מגררים את התפוחים עם הקליפה ומוסיפים מיץ לימון כדי למנוע השחרה.
מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים: קרם דה קסיס, סוכר, ביצים וקמח ומערבבים היטב.
מחממים שמן במחבת (השמן צריך להיות בגובה של כמחצית מגובה הלביבה) וכשהשמן חם מוסיפים לו את הלביבות שיוצרים בכף.
מטגנים צד אחד כמה דקות עד להשחמה והופכים את הלביבה לעוד כמה דקות עד להשחמה נוספת. מספיגים בנייר סופג. ומגישים חם.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ