לביבות תפוחי עץ מתוקות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות תפוחי עץ מתוקות

22 לביבות דרגת קושי: קל
לביבות תפוחי עץ מתוקות
אמיל סלמן
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

רכיבים

2 תפוחי עץ אדומים (200 גרם)

מיץ מחצי לימון

3 כפות ליקר קרם דה קסיס

1/4 כוס סוכר (50 גרם)

3 ביצים גדולות

5 כפות גדושות של קמח (75 גרם)

שמן לטיגון

הוראות הכנה

מגררים את התפוחים עם הקליפה ומוסיפים מיץ לימון כדי למנוע השחרה.
מוסיפים לקערה את שאר המרכיבים: קרם דה קסיס, סוכר, ביצים וקמח ומערבבים היטב.
מחממים שמן במחבת (השמן צריך להיות בגובה של כמחצית מגובה הלביבה) וכשהשמן חם מוסיפים לו את הלביבות שיוצרים בכף.
מטגנים צד אחד כמה דקות עד להשחמה והופכים את הלביבה לעוד כמה דקות עד להשחמה נוספת. מספיגים בנייר סופג. ומגישים חם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות