ערוק: הלביבות העיראקיות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון ערוק: הלביבות העיראקיות

לביבת הערוק הפכה למאכל פופולארי בארץ עוד מתקופת העליות ועוד ניתן למצוא אותה כתוספת למנת סביח טובה או במסעדות אותנטיות שנאמנות למקור. בין אם בפיתה או צלחת, כחלק ממנת סביח או פשוט לבד

12 לביבות דרגת קושי: קל
ערוק: הלביבות העיראקיות
מוטי מילרוד
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.5 1 5 4

רכיבים

2 תפוחי אדמה גדולים מגורדים

בצל מגורד

חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

2 ביצים

כף גדושה קמח

מלח ופלפל לפי הטעם

רבע כפית כמון

קורט פפריקה

שמן לטיגון

הוראות הכנה

סוחטים היטב בעזרת כפות הידיים את תפוח האדמה והבצל שגירדנו.

בקערה, מערבבים היטב את תפוח האדמה והבצל עם הפטרוזיליה, הביצים, הקמח והתבלינים, עד קבלת מסה אחידה.

מחממים שמן בגובה ס"מ במחבת, ומניחים תלולית של מסה בשמן החם בעזרת כף ומעט משטחים אותה. מטגנים כ-3 דקות מכל צד עד קבלת גוון זהוב.

מומלץ להגיש בליווי טחינה וחצילים מטוגנים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות