מתכון

לביבות תירס תאילנדיות

לביבה מאחד מחומרי הגלם העשירים בתאילנד- התירס. בשילוב עם שני מרכיבים פופולאריים בבישול המקומי התאילנדי:הסויה והקארי

אמיר פורת ורוסלה יונה, שף קונדיטורים אורחים
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אמיר פורת ורוסלה יונה, שף קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:15 לביבות
לביבות תירס
לביבות תירס צילום: מוטי מילרוד

רכיבים

הוראות הכנה

מועכים חצי מכמות גרעיני התירס ומערבבים עם יתרת התירס.

מוסיפים את שאר מרכיבי המתכון ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשהים במקרר למשך חצי שעה עד התייצבות.

במחבת מחממים שמן בגובה 2 ס"מ לטיגון.

יוצרים בעזרת הידיים או בעזרת שתי כפות קציצות משוטחות יחסית ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד קבלת גוון זהוב.

שדרוג: ניתן לצפות את הקציצות שיוצרים טרם הטיגון בקמח תירס על מנת לקבל ציפוי קריספי ללביבות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ