לביבות תירס תאילנדיות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות תירס תאילנדיות

לביבה מאחד מחומרי הגלם העשירים בתאילנד- התירס. בשילוב עם שני מרכיבים פופולאריים בבישול המקומי התאילנדי:הסויה והקארי

15 לביבות דרגת קושי: קל
לביבות תירס
מוטי מילרוד
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

400 גרם גרעיני תירס

3 כפות קמח אורז

כף מחית קארי צהוב

ביצה

כף רוטב סויה

חצי כוס כוסברה קצוצה

בצל סגול קצוץ דק

שמן לטיגון

הוראות הכנה

מועכים חצי מכמות גרעיני התירס ומערבבים עם יתרת התירס.

מוסיפים את שאר מרכיבי המתכון ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשהים במקרר למשך חצי שעה עד התייצבות.

במחבת מחממים שמן בגובה 2 ס"מ לטיגון.

יוצרים בעזרת הידיים או בעזרת שתי כפות קציצות משוטחות יחסית ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד קבלת גוון זהוב.

שדרוג: ניתן לצפות את הקציצות שיוצרים טרם הטיגון בקמח תירס על מנת לקבל ציפוי קריספי ללביבות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות