מתכון: קציצות תירס תאילנדיות

לביבה או קציצה מאחד מחומרי הגלם העשירים בתאילנד - התירס. בשילוב עם שני מרכיבים פופולאריים בבישול המקומי התאילנדי: הסויה והקארי

אמיר פורת ורוסלה יונה, שף קונדיטורים אורחים
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אמיר פורת ורוסלה יונה, שף קונדיטורים אורחים
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
לביבות תירס צילום: מוטי מילרוד

תגיות:

רכיבים

  • 400 גרם גרעיני תירס
  • 3 כפות קמח אורז
  • כף מחית קארי צהוב
  • ביצה
  • כף רוטב סויה
  • חצי כוס כוסברה קצוצה
  • בצל סגול קצוץ דק
  • שמן לטיגון

הוראות הכנה

מועכים חצי מכמות גרעיני התירס ומערבבים עם יתרת התירס.

מוסיפים את שאר מרכיבי המתכון ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומשהים במקרר למשך חצי שעה עד התייצבות.

במחבת מחממים שמן בגובה 2 ס"מ לטיגון.

יוצרים בעזרת הידיים או בעזרת שתי כפות קציצות משוטחות יחסית ומטגנים כ-3 דקות מכל צד עד קבלת גוון זהוב.

שדרוג: ניתן לצפות את הקציצות שיוצרים טרם הטיגון בקמח תירס על מנת לקבל ציפוי קריספי ללביבות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ