לביבת רושטי שוויצרית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבת רושטי שוויצרית

הרושטי נחשב למאכל הלאומי בכל האיזורים של שוויץ הגרמנית ונחשב למאסט בארוחות הבוקר המקומיות לאורך כל השנה. המתכון הפשוט הזה נסגר עם המלצה לשמנת חמוצה עם עירית קצוצה

דרגת קושי: קל
לביבת רושטי שוויצרית
מוטי מילרוד
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

7 תפוחי אדמה בינוניים

מלח ופלפל לפי הטעם

שמן לטיגון

הוראות הכנה

קולפים את תפוחי האדמה ומגרדים אותם בפומפייה דקה או במעבד מזון.

מתבלים במלח ופלפל.

במחבת מחממים 3 כפות שמן, בצורה שיכסה את תחתית המחבת ומעבירים את תפוחי האדמה המגורדים למחבת ומהדקים מעט.

מטגנים כ-2 דקות על להבה גבוהה ומנמיכים את הלהבה לעוד כ-5 דקות, עד הזהבה קלה, והופכים על צידה השני לטיגון נוסף של כ-3 דקות עד קבלת גוון זהוב.

מומלץ להגיש את הרושטי בליווי שמנת חמוצה עם עירית קצוצה

לשדרוג, ניתן להוסיף לתפוחי האדמה המגורדים בצל מגורד או פטרוזיליה קצוצה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות