לביבות תפוח אדמה קצת אחרות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות תפוח אדמה קצת אחרות

אימא שלי בשלנית מאוד מיוחדת ולכן גם את הלביבות היא עושה קצת אחרת

דרגת קושי: קל
לביבה עם שמנת חמוצה
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 תפוחי אדמה בגודל בינוני קלופים 

1 בצל לבן בינוני מקולף

1 עגבנייה רכה

פטרוזיליה קצוצה (זר)

חופן בצל ירוק קצוץ

2 ביצים

3 כפות קמח

1 כפית כמון

מלח ופלפל גרוס

שמן לטיגון (2 כוסות)

הוראות הכנה

 בעזרת פומפייה מגררים את תפוח האדמה, הבצל והעגבנייה. 

 מוסיפים חופן מהפטרוזיליה הקצוצה והבצל ירוק. 

מוסיפים לקערה את כל שאר המרכיבים ומערבבים למסה אחידה. אם המסה דחוסה מדי אפשר להוסיף עוד ביצה ובמקרה שהמסה רכה מדי אפשר להוסיף עוד כף קמח. 

 על אש בינונית מניחים מחבת כבדה ומחממים שתי כוסות שמן קנולה. 

 כאשר השמן חם מניחים בעזרת כף עץ מהמלית לתוך השמן. מטגנים כ-5 דקות בצד הראשון והופכים. כאשר הלביבות שחומות בצד השני מוצאים מהשמן ומניחים על נייר סופג. 

מגישים עם שמנת חמוצה



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות