שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עמוס חיון, שף אורח
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
לביבות תפוח עץ צילום: תומר אפלבאום

תגיות:

רכיבים

  • 4 תפוחים ירוקים (גרני סמית')
  • 2 ביצים
  • 4 כפות קמח
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • כפית קינמון
  • חצי כפית אבקת אפייה
  • גרידה מתפוז אחד
  • 150 גרם גבינת ריקוטה
  • קורט מלח
  • שמן לטיגון (2 כוסות)

הוראות הכנה

בעזרת פומפייה מגררים את התפוחים הירוקים (עם הקליפה).
בעזרת הידיים סוחטים את התפוחים המגוררים ונפטרים מהנוזלים.
מוסיפים את כל שאר המצרכים ומערבבים למסה אחידה.
על אש בינונית מניחים מחבת כבדה ומחממים שתי שמן קנולה. 
כאשר השמן חם מניחים בעזרת כף עץ מהמלית לתוך השמן. מטגנים כ-5 דקות על צד אחד והופכים. כאשר הלביבות שחומות בצד השני מוצאים מהשמן ומניחים על נייר סופג. 
מומלץ להגיש עם קצפת מעט ממותקת.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ