לביבות תפוחי עץ וגבינת ריקוטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות תפוחי עץ וגבינת ריקוטה

השילוב המושלם בין תפוחי עץ ירוקים וחמצמצים יחד ובין גבינת ריקוטה מעולה תוצרת מקומית. זאת כנראה הלביבה המתוקה שתקסים את האורחים

דרגת קושי: קל
לביבות תפוח עץ
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 תפוחים ירוקים (גרני סמית')

2 ביצים

4 כפות קמח

3 כפות אבקת סוכר

כפית קינמון

חצי כפית אבקת אפייה

גרידה מתפוז אחד

150 גרם גבינת ריקוטה

קורט מלח

שמן לטיגון (2 כוסות)

הוראות הכנה

בעזרת פומפייה מגררים את התפוחים הירוקים (עם הקליפה).
בעזרת הידיים סוחטים את התפוחים המגוררים ונפטרים מהנוזלים.
מוסיפים את כל שאר המצרכים ומערבבים למסה אחידה.
על אש בינונית מניחים מחבת כבדה ומחממים שתי שמן קנולה. 
כאשר השמן חם מניחים בעזרת כף עץ מהמלית לתוך השמן. מטגנים כ-5 דקות על צד אחד והופכים. כאשר הלביבות שחומות בצד השני מוצאים מהשמן ומניחים על נייר סופג. 
מומלץ להגיש עם קצפת מעט ממותקת.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות