מיני סופגניות איטלקיות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מיני סופגניות איטלקיות

זה הזמן להתמכר למיני סופגניות בסגנון איטלקי, שילוב של בצק בריוש אוורירי ומטוגן בשמן עמוק ולאחר מכן מגולגל בסוכר וקינמון

דרגת קושי: קל
מיני סופגניות
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1/3 כוס ריוויון

230 גרם חמאה חתוכה לקוביות

25 גרם שמרים טריים

4 כוסות קמח

1/3 כוס סוכר

6 ביצים בגודל L

קורט מלח

קורט אגוז מוסקט

2 כפיות וניל איכותי

הוראות הכנה

בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים ריוויון, שמרים, קמח, ביצים, מלח, אגוז מוסקט, וניל במהירות בינונית.
כאשר החומרים מתאחדים למסה, מתחילים להוסיף בהדרגה את קוביות החמאה.
ממשיכים לערבב ולאחד לבצק עוד כ-5 דקות.
מכסים את קערת המיקסר במגבת ומתפיחים כ-30 דקות במקום חמים.
לאחר שהבצק גדל והכפיל את נפחו, מעבירים למשטח עבודה לשים שוב.
מחלקים לכדורים של 25 גרם (קטנים), מתפיחים עוד כ- 10 דקות.
מטגנים את הסופגניות הקטנות בשמן עמוק.

טיפ חשוב! לא לטגן את הספוגניות בשמן חם מאוד, ולמי שיש מדחום - שהשמן לא יעבור 180 מעלות

כאשר הסופגניות זהובות מניחים על נייר סופג ולאחר מכן מגלגלים בסוכר וקינמון.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות