סופגניות במילוי עוגת גבינה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סופגניות במילוי עוגת גבינה

מאז שחזרתי לישראל מהתפוח הגדול אני לא מפסיק להתגעגע לעוגת גבינה הניו-יורקית. לכבוד חנוכה יצרתי את הסופגנייה הניו יורקית המושלמת

דרגת קושי: קל
סופגניות במילוי עוגת גבינה
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

25 גרם שמרים טריים

500 גרם קמח (חצי חבילה)

80 גרם דבש

100 גרם יוגורט

4 ביצים

מעט תמצית וניל

גרידה מתפוז

כף של ויסקי

80 גרם חמאה

לציפוי:

סוכר וקינמון

למילוי:

250 גרם גבינת שמנת (פילדלפיה)

200 מ"ל שמנת מתוקה

3 כפות אבקת סוכר

מעט תמצית וניל

הוראות הכנה

בקערת מיקסר עם וו לישה מערבבים את כל חומרי הסופגנייה יחד במהירות בינונית למשך 7 דקות.
מכסים את קערת המיקסר במגבת ומתפיחים כ-45 דקות במקום חמים.
לאחר שהבצק גדל והכפיל את נפחו, מעבירים למשטח עבודה, לשים את הבצק ומחלקים לכדורים של 50 גרם, מתפיחים עוד כ- 20 דקות.
מטגנים את הסופגניות בשמן עמוק.

טיפ חשוב! לא לטגן את הספוגניות בשמן חם מאוד, עם מדחום בודקים שהשמן לא יעבור 180 מעלות

כאשר הסופגניות זהובות מניחים על נייר סופג ולאחר מכן מגלגלים בסוכר וקינמון.
אפשר להגיש עם ריבת תות בצד.
 

הכנת מילית עוגת הגבינה: מכניסים את כל המצרכים של המילוי לקערת המיקסר. בעזרת וו הקצפה מקציפים את כל החומרים יחד עד לקבלת קצפת אוורירית ותפוחה. לאחר שהספוגיות מתקררות לחלוטין מזלפים בעזרת שקית זילוף ומקשטים בפירות יער או תות שדה.

 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות