עוגות מיני לימון עדינות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגות מיני לימון עדינות

מרקמן של המענגות האלה נע בתפר שבין עוגייה לעוגה קטנטנה וטעמן חמצמץ עדין. הן נפלאות לאירוח שכן ניתן לאפות אותן מראש ולהקפיא

דרגת קושי: קל
עוגות מיני לימון עדינות
לימור לניאדו תירוש

לפני ההגשה חממו אותן מספר דקות ליצירת קרום פריך

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 ביצים

170 גר' (3/4 כוס + כף) סוכר

מעט מלח

גרידה מלימון אחד

50 גר' חמאה בטמפרטורת החדר

80 מ"ל (שליש כוס) שמנת מתוקה

140 גר' (כוס) קמח מעורבב עם חצי כפית שמרים יבשים

לתערובת הלימון:

2 כפות אבקת סוכר

5 כפות מיץ לימון

הוראות הכנה

בקערת המערבל החשמלי מקציפים ביצים, סוכר, גרידת לימון ומעט מלח עד קבלת תערובת תפוחה. מוסיפים חמאה, מערבלים דקה, מוסיפים שמנת מתוקה ואת תערובת הקמח. מערבבים קלות. מכסים ומשהים מחוץ למקרר למשך 30 דקות. מערבבים בקערה קטנה אבקת סוכר ומיץ לימון. מחממים תנור ל-200 מעלות. מזליפים או ממלאים בעזרת כפית תבנית שקעים קטנים מסיליקון, בכל צורה שתבחרו, ואופים 11-8 דקות (תלוי בגודל השקעים). מברישים בנדיבות את פני העוגיות בתערובת מיץ הלימון ואופים עוד דקה. ממתינים כמה דקות לפני השחרור מהתבנית.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות