מרק סלק צמחוני

מתכון למרק סלק בריא וצמחוני שבשינוי קל אפשר להפוך אותו לטבעוני

באדיבות מסעדת bariba
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
באדיבות מסעדת bariba
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
צילום: Isabel Poulin | Dreamstime.com

תגיות:

רכיבים

  • 1 ק"ג סלק מקולף
  • 200 גרם גזר מקולף
  • 200 גרם בצל סגול
  • 1.25 ליטר ציר ירקות (או מים)
  • מיץ מ-2 לימונים
  • מלח ופלפל לבן לתיבול
  • מעט שבבי פרמזן (לא חובה)
  • גבינת מסקרפונה (לא חובה)

הוראות הכנה

1. חותכים את כל הירקות לקוביות של 1X1 ס"מ.

2. בסיר גדול שמים את הירקות עם ציר הירקות ומביאים לרתיחה.

3. מנמיכים את האש ומבשלים כחצי שעה עד שהסלק מתרכך.

4. מעבירים לבלנדר וטוחנים למחית חלקה.

5. מתבלים בלימון מלח ופלפל לבן.

6. מעבירים לצלחות הגשה ומקשטים במסקרפונה ופרמזן (אם רוצים). 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ