מרק בטטה - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מרק בטטה מעוטר בשמנת

אין מנחם ממנו ביום חורפי ואין קל ממנו להכנה - מרק כתום במרחק שעת בישול ברוטו מכם

6 מנות דרגת קושי: קל
מרק בטטה
Getty Images / iStockphoto
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 ק"ג בטטה קלופה וקצוצה

1 בצל קצוץ

5 כוסות ציר ירקות צח או מים

שלושת רבעי כוס שמנת מתוקה

מלח, פלפל לבן ואגוזי מוסקט

60 גרם חמאה

הוראות הכנה

מחממים את החמאה בסיר ומוסיפים את הבצל עד שייתרכך.

מוסיפים את הבטטה ומבשלים עד שהבטטה מתרככת.

מוסיפים את המים או הציר ומביאים לרתיחה.

מנמיכים את האש ומעבדים במעבד מזון או בבלנדר מוט עד לקבלת תערובת אחידה.

מוסיפים תבלינים לפי הטעם.

מוסיפים את השמנת המתוקה תוך חימום על אש קטנה. 

מגישים עם עיטור שמנת מתוקה.

טיפים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות