צ'אודר דגים נוסח בוסטון

המרק אמנם מצריך קצת הכנה מראש אבל הוא שווה כל דקה של השקעה

ג'רי ג'קסון, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
ג'רי ג'קסון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מרק דגים
צ'אודר דגים. שימוש בכמה סוגי דגים מעשיר את הטעם צילום: תומר אפלבאום

רכיבים

לציר דגים: 

למרק:

הוראות הכנה

1. מכינים את ציר הדגים: מחממים סיר בינוני על אש גדולה עם 2 ליטר מים, מוסיפים את הדגים והעצמות, ראשי הסלרי והעלים וכן את הבצל היבש ועלי הדפנה. מבשלים במשך כארבע שעות. מסירים מהאש ומסננים את הציר משאר המרכיבים.

2. מכינים את המרק: מחממים בסיר בינוני על אש גדולה את הציר המוכן מראש. לאחר שהציר רותח מוסיפים את תפוחי האדמה והגזר ומבשלים במשך כרבע שעה על אש גבוהה.

3. מוסיפים את השמנת מתוקה ומנמיכים את האש לנמוכה מאוד. מבשלים עד לרתיחה.

4. מוסיפים את המלח והפלפל הלבן יחד עם הדגים החתוכים מראש וממשיכים לבשל על אש נמוכה כ-15 דקות נוספות.

5. מוסיפים את הקמח המעורבב עם המים הקרים לתוך הסיר. מבשלים עוד 15 דקות ומכבים את האש.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ