מרק מנגולד, תרד ולימון

מרק ירוק, חמצמץ ומלא בברזל (ושום)

שאול בן אדרת, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שאול בן אדרת, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנגולד
מנגולדצילום: דורעם גונט

רכיבים

  • 1/2 קילו תרד טרי
  • 1/2 קילו עלי מנגולד/סלק
  • 4 לימונים
  • 2 בצלים
  • 5 כפות
  • שמן זית
  • 1 כרישה
  • 15 שיני שום שלמות
  • 1 ליטר ציר עוף או ירקות
  • 1 כף סוכר
  • מלח ופלפל, לפי הטעם

הוראות הכנה

1. קוצצים את הבצל ומאדים בסיר עם שמן זית עד להזהבה.

2. קוצצים גס את עלי התרד והמנגולד, מוסיפים לסיר ומטגנים במשך דקה לאידוי הנוזלים.

3. מוסיפים את כל שאר המרכיבים ומבשלים במשך 1/2 שעה על אש נמוכה. מכבים את האש ומגישים. 

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ