מרק רגל תימני

קלאסיקה מחממת ומנחמת

רן דור חי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
רן דור חי, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
מרק רגלצילום: אורן זיו

רכיבים

  • 1 קילו רגל עגל
  • 1 בצל גדול קלוף וקצוץ
  • 4 שיני שום קלופות
  • 1 זר כוסברה
  • 1 כף שטוחה חוויאג' למרק
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית סוכר
  • 1/4 כפית כמון
  • 1 כף אבקת מרק בשר
  • 2 כפות רסק עגבניות
  • 4-5 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות

הוראות הכנה

1. מבשלים את הבשר בסיר גדול עם מים במשך כחצי שעה. מסירים את הקצף ומוסיפים את הבצל, השום, הכוסברה, החוויאג', המלח, הסוכר, הכמון, אבקת המרק ורסק העגבניות. 

2. מבשלים הכל במשך כארבע שעות וחצי עד שהבשר מתרכך. 

3. שעה לפני תום הבישול מוסיפים את תפוחי האדמה ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ