מרק רגל תימני

קלאסיקה מחממת ומנחמת

רן דור חי, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
רן דור חי, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מרק רגל
מרק רגלצילום: אורן זיו

רכיבים

הוראות הכנה

1. מבשלים את הבשר בסיר גדול עם מים במשך כחצי שעה. מסירים את הקצף ומוסיפים את הבצל, השום, הכוסברה, החוויאג', המלח, הסוכר, הכמון, אבקת המרק ורסק העגבניות. 

2. מבשלים הכל במשך כארבע שעות וחצי עד שהבשר מתרכך. 

3. שעה לפני תום הבישול מוסיפים את תפוחי האדמה ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ