סלט קינואה וחמוציות

גם בריאותי, גם קליל וגם מרענן: סלט קינואה וחמוציות

צ'רלי פדידה, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
צ'רלי פדידה, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
סלט קינואה וחמוציות
סלט קינואה וחמוציותצילום: nata_vkusidey / Getty Images / i

רכיבים

הוראות הכנה

1. מניחים את הקינואה המבושלת בקערה, ומוסיפים את שאר המרכיבים: תפוח עץ, סלרי, לימון, אגוזי מלך וטרגון קצוצים.

2. בקערית נפרדת מערבבים את הדבש, שמן הזית ומיץ הלימון, ומערבבים לקבלת מרקם אחיד.

3. מוסיפים את הרוטב לקינואה, מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ