נאם טוק: סלט בשר תאילנדי - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון נאם טוק: סלט בשר תאילנדי

נאם טוק הוא סלט בשר ממחוז איסאן שבתאילנד והוא משחק על מתיקות וחריפות, מליחות וחמיצות והוא פתיח מופלא לארוחה

2 סועדים דרגת קושי: בינוני
נאם טוק
Getty Images IL
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

לרוטב:

צרור כוסברה

1/2 שורש ג'ינג'ר קלוף
2 יחידות בצל שאלוט קלוף
1 צ'ילי ירוק ללא הזרעים
1/3 כוס פיש סוס איכותי
1/3 כוס מיץ לימון
4 כפות אבקת סוכר או סוכר דקלים

לסלט:

כפית פלפל שאטה יבש גרוס דק מאוד

2 כפות בוטנים קלויים קצוצים
כוס כרוב לבן קצוץ דק מאוד
כוס נבטים
חופן עלי נענע
1/2 בצל סגול פרוס לפרוסות דקות
2-3 עליי בזיליקום
150 גרם סינטה צרובה למדיום רייר בטמפרטורת החדר ופרוסה דק

הוראות הכנה

1. במכתש ועליי מרסקים היטב למחית אחידה את הכוסברה, הג'ינג'ר, בצלי השאלוט והצ'ילי. את המחית מערבבים עם הפיש סוס, מיץ הלימון ואבקת הסוכר (או סוכר הדקלים).

2. מערבבים את כל החומרים לסלט.

3. מערבבים את כל המרכיבים יחד עם הרוטב. הסלט צריך להיות חריף חמוץ מתוק ומלוח באותה המידה.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות