מתכון |

סלט כרובית של עומר מילר

סלט הכרוביות המטוגנות מקבל טוויסט מעניין ומרענן בזכות הטחינה הלימונית והחריפות של הבצל והפלפל. תענוג!

עומר מילר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עומר מילר, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
סלט כרובית
צילום: THINKSTOCK

רכיבים

  • 1 פרח כרובית גדול
  • 1 בצל סגול
  • 1 פלפל חריף ירוק
  • צרור עלי אורגנו טריים
  • צרור בצל ירוק (אפשר במקום שמיר או פטרוזיליה)
  • מלח ים
  • 1 לימון
  • שמן זית
  • טחינה גולמית
  • שום כתוש
  • כמון מלח ופלפל

הוראות הכנה

שוברים את פרח הכרובית לחתיכות ומטגנים בשמן עמוק עד שהכרובית נעשית פריכה וזהובה. מניחים את הכרובית בקערה עמוקה ומוסיפים בצל סגול קצוץ, פלפל חריף קצוץ דק, עלי אורגנו ובצל ירוק קצוץ. מתבלים במלח ים, מיץ מחצי לימון ומעט שמן זית. מכינים טחינה: מוסיפים מים לטחינה גולמית, מיץ מחצי לימון, מעט כמון ושום כתוש. את הטחינה מזליפים מעל התערובת של הסלט, מערבבים היטב, ומתקנים תיבול במידת הצורך.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ