סלט כרובית של עומר מילר - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון סלט כרובית של עומר מילר

סלט הכרוביות המטוגנות מקבל טוויסט מעניין ומרענן בזכות הטחינה הלימונית והחריפות של הבצל והפלפל. תענוג!

דרגת קושי: קל
סלט כרובית
THINKSTOCK
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 פרח כרובית גדול

1 בצל סגול

1 פלפל חריף ירוק

צרור עלי אורגנו טריים

צרור בצל ירוק (אפשר במקום שמיר או פטרוזיליה)

מלח ים

1 לימון

שמן זית

טחינה גולמית

שום כתוש

כמון מלח ופלפל

הוראות הכנה

שוברים את פרח הכרובית לחתיכות ומטגנים בשמן עמוק עד שהכרובית נעשית פריכה וזהובה. מניחים את הכרובית בקערה עמוקה ומוסיפים בצל סגול קצוץ, פלפל חריף קצוץ דק, עלי אורגנו ובצל ירוק קצוץ. מתבלים במלח ים, מיץ מחצי לימון ומעט שמן זית. מכינים טחינה: מוסיפים מים לטחינה גולמית, מיץ מחצי לימון, מעט כמון ושום כתוש. את הטחינה מזליפים מעל התערובת של הסלט, מערבבים היטב, ומתקנים תיבול במידת הצורך.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות