סלט ענבים עם קוסקוס מלא, רוקפור ופקאן

סלט שהוא ארוחה מרעננת, משביעה ומלאה בהפתעות

אמיר כלפון, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
אמיר כלפון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
סלט קוסקוס וענבים
סלט קוסקוס וענביםצילום: © Ildipapp | Dreamstime

רכיבים

  • 2 אשכולות ענבים (כ-50 ענבים) \
  • 50 גרם גבינת רוקפור
  • 50 גרם אגוזי פקאן
  • גבעול סלרי, חתוך לרצועות
  • חופן עלי בייבי
  • 90 גרם קוסקוס מלא (כ-1/4 שקית)

לרוטב:

  • 2 כפות שמן זית
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית חרדל
  • 1 כפית חומץ בלסמי
  • 1 כפית סילאן
  • מלח ופלפל, לפי הטעם
  • 2 עלי בזיליקום

הוראות הכנה

1. מכינים את הקוסקוס בהתאם להוראות היצרן ומניחים בצד לצינון.

2. חותכים את הענבים לחצאים ואת הגבינה לקוביות של 1X1 ס"מ.

3. מניחים בקערה את עלי הבייבי, הסלרי, הגבינה, הקוסקוס ואגוזי הפקאן.

4. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ