סלט ענבים עם קוסקוס מלא, רוקפור ופקאן

סלט שהוא ארוחה מרעננת, משביעה ומלאה בהפתעות

אמיר כלפון, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אמיר כלפון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
סלט קוסקוס וענבים
סלט קוסקוס וענביםצילום: © Ildipapp | Dreamstime

רכיבים

לרוטב:

הוראות הכנה

1. מכינים את הקוסקוס בהתאם להוראות היצרן ומניחים בצד לצינון.

2. חותכים את הענבים לחצאים ואת הגבינה לקוביות של 1X1 ס"מ.

3. מניחים בקערה את עלי הבייבי, הסלרי, הגבינה, הקוסקוס ואגוזי הפקאן.

4. מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב, יוצקים על הסלט, מערבבים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ