סלט תפוחי אדמה של השף חיים כהן

בלי מיונז ובלי מלפפון חמוץ, סלט תפוחי אדמה חמים, פשוט וקל

חיים כהן, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
חיים כהן, שף אורח
העדיפו תפוחי אדמה אדומיםצילום: תומר אפלבאום

רכיבים

  • 3 תפוחי אדמה גדולים (רצוי אדומים)

  • 2 בצלים ירוקים קצוצים

  • מלח ופלפל

  • מיץ מ-1/2 לימון

  • 1/2 כוס שמן

הוראות הכנה

1. מבשלים את תפוחי האדמה על קליפתם, וקולפים אותם בעדינות בעודם חמים. כאשר הם קלופים חותכים אותם לקוביות גדולות (כשני סנטימטר) ומעבירים לקערה.

2. מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח, פלפל, לימון ושמן, מערבבים קלות ומגישים - רצוי כשהסלט עדיין פושר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ