סלט תפוחי אדמה של השף חיים כהן

בלי מיונז ובלי מלפפון חמוץ, סלט תפוחי אדמה חמים, פשוט וקל

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
1.5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
סלט תפוחי אדמה
העדיפו תפוחי אדמה אדומים

רכיבים

  • 3 תפוחי אדמה גדולים (רצוי אדומים)
  • 2 בצלים ירוקים קצוצים
  • מלח ופלפל
  • מיץ מ-1/2 לימון
  • 1/2 כוס שמן

הוראות הכנה

1. מבשלים את תפוחי האדמה על קליפתם, וקולפים אותם בעדינות בעודם חמים. כאשר הם קלופים חותכים אותם לקוביות גדולות (כשני סנטימטר) ומעבירים לקערה.

2. מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח, פלפל, לימון ושמן, מערבבים קלות ומגישים - רצוי כשהסלט עדיין פושר.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ