מתכון

סלט רימונים חגיגי

סלט חגיגי עם רימונים, גרעינים ועלים ירוקים ורוטב משגע מתקתק-חמצמץ

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6
זמן בישול:30 דקות
סלט רימונים
סלט רימוניםצילום: robertprzybysz / Getty Images /

רכיבים

הוראות הכנה

1. רוחצים ומיבשים היטב את העלים (הכוסברה, הפטרוזיליה, הנענע והרוקט).

2. תולשים את העלים ללא הגבעולים מהכוסברה והפטרוזיליה (את הנענע והרוקט מספיק לקרוע לשניים) או קוצצים אותם - תלוי בהעדפתכם.

3. מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת עם מכסה (ניתן לאחסן במקרר את שאריות הרוטב לשימוש נוסף - עד שבוע).

4. מניחים את העלים בקערת הגשה, מפזרים מעל את גרגירי הרימונים, בצל סוגל חתוך לפרוסות, גרעיני החמניות, השומשום, הצנוברים ומזליפים את הרוטב.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ