סלט אפרסקים צלויים ופטה

מנה ראשונה קיצית, מרעננת ובריאה לזמן הזה בשנה. מתכון באדיבות לילית רומם מ"שומרי משקל"

לילית רומם, שומרי משקל
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
לילית רומם, שומרי משקל
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
זמן בישול:15 דקות
סלט אפרסקים צלויים עם גבינה ועלי רוקט
המרענן הרשמי של הקיץ, סלט אפרסק צלוי עם רוקט, נענע וגבינת פטהצילום: Asya Nurullina / Shutterstock

רכיבים

הוראות הכנה

1. מברישים תבנית גריל (רצוי תבנית פסים) בחצי כפית שמן זית ומחממים את הגריל עד שעולה עשן. מניחים את פלחי האפרסק בתוך מיץ הליים ואחר כך על התבנית. צולים 2-3 דקות, עד שהם משחירים מעט בחלקים שנגעו במחבת.

2. בקערה גדולה מערבבים את השמן ומיץ הליים הנותרים, קליפת הליים, הבצל, עלי הבייבי, האפונה והנענע. מחלקים לארבע צלוחיות הגשה.

3. מפזרים מעל כל צלוחית את האפרסקים ופירורי הפטה. מתבלים בפלפל שחור ומגישים חם.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ