שיפודי אנטיפסטי צבעוניים

שיפודי ירקות הם לא רק פתרון מעולה בעבור צמחונים או טבעונים במנגל, אלא אתנחתא נעימה מכל הבשר הזה. היופי הוא שאפשר לשחק עם איזה ירק שאוהבים

מירי ארזי, שפית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מירי ארזי, שפית אורחת
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
אנטיפסטי בגריל
אנטיפסטי בגרילצילום: אייל טואג

רכיבים

  • 2 קישואים, חתוכים לפרוסות ומושרים בשמן זית, שום כתוש, נענע, מלח גס פלפל גרוס
  • 2 חצילים, חתוכים לסירות ומושרים בשמן זית, שום כתוש, מלח גס ופלפל גרוס
  • 2 בטטות, חתוכות לסירות ומושרות בשמן זית, מלח גס, פלפל גרוס, רוזמרין וזעתר
  • 2 סלקים חתוכים ומושרים בשמן זית, מלח גס ופלפל שחור גרוס
  • 2 בצלים לבנים ובצל אחד סגול, חתוכים לרבעים ומושרים בשמן זית, דבש, חומץ בלסמי, סוכר חום וטימין
  • 1 סלסלת פטריות טריות שלמות, מושרות בחומץ בלסמי, מלח גס, ופלפל גרוס
  • 3 פלפלים בשלושה צבעים חתוכים לסירות ומושרים בשמן זית, מלח גס, פלפל גרוס, שום כתוש ואורגנו עגבניות שרי מושרות בשמן זית, מלח גס, פלפל גרוס, טימין ורוזמרין
  • חבילת שיפודי עץ קטנים

הוראות הכנה

1. מערבבים כל ירק היטב עם המשרה שלו. אם עושים מנגל, מניחים על רשת משומנת על לצריבה נאה.

אם בתנור: מכניסים כל ירק לתבנית נפרדת (לשמירת הטעמים) לתנור שחומם מראש 160-180 עד שהירקות מתרככים ומשחימים.

2. לאחר שהירקות יצאו מהתנור/מנגל, סוג ירק אחד בכל פעם ולשחק עם הצבעים. להניח על מגש או שני שיפודים בצלחת.

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ