לביבות סלק מעולות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות סלק מעולות

לביבות סלק שתרצו לאכול כל השנה ממתכון של השף יניב עדן ממסעדת מיט אנד ויין

דרגת קושי: קל
לביבות סלק
דודו בכר
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

2 סלקים מגוררים

3 גזרים מגוררים
חופן עלי תרד טרי קצוצים
2 כפות כוסברה קצוצה
2 כפות עלי סלרי קצוצים
2 שיני שום קצוצות
3 ביצים שלמות
מלח, פלפל שחור גרוס דק

הוראות הכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים יחדיו, לעיסה אחידה.

2. צרים מהתערובת לביבות הגודל בינוני, ומטגנים אותן בשמן זית עד להזהבה משני הצדדים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות