מתכון |

לביבות סלק מעולות

לביבות סלק שתרצו לאכול כל השנה ממתכון של השף יניב עדן ממסעדת מיט אנד ויין

יניב עדן, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יניב עדן, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
לביבות סלקצילום: דודו בכר

רכיבים

  • 2 סלקים מגוררים
  • 3 גזרים מגוררים
  • חופן עלי תרד טרי קצוצים
  • 2 כפות כוסברה קצוצה
  • 2 כפות עלי סלרי קצוצים
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 3 ביצים שלמות
  • מלח, פלפל שחור גרוס דק

הוראות הכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים יחדיו, לעיסה אחידה.

2. צרים מהתערובת לביבות הגודל בינוני, ומטגנים אותן בשמן זית עד להזהבה משני הצדדים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ