מתכון |
לביבות סלק מעולות
לביבות סלק שתרצו לאכול כל השנה ממתכון של השף יניב עדן ממסעדת מיט אנד ויין
יניב עדן, שף אורח
יניב עדן, שף אורח
דירוג הגולשים
1 כוכבים
דרגת קושי:קל
לביבות סלקצילום: דודו בכר
רכיבים
- 2 סלקים מגוררים
- 3 גזרים מגוררים
- חופן עלי תרד טרי קצוצים
- 2 כפות כוסברה קצוצה
- 2 כפות עלי סלרי קצוצים
- 2 שיני שום קצוצות
- 3 ביצים שלמות
- מלח, פלפל שחור גרוס דק
הוראות הכנה
1. מערבבים את כל המרכיבים יחדיו, לעיסה אחידה.
2. צרים מהתערובת לביבות הגודל בינוני, ומטגנים אותן בשמן זית עד להזהבה משני הצדדים.