מתכון

לביבות סלק מעולות

לביבות סלק שתרצו לאכול כל השנה ממתכון של השף יניב עדן ממסעדת מיט אנד ויין

יניב עדן, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
יניב עדן, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
לביבות סלק
לביבות סלקצילום: דודו בכר

רכיבים

הוראות הכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים יחדיו, לעיסה אחידה.

2. צרים מהתערובת לביבות הגודל בינוני, ומטגנים אותן בשמן זית עד להזהבה משני הצדדים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ