מתכון

בצלים ממולאים של אביב משה

גרסת השף למנת הממולאים הקלאסית לפי מתכון של אביב משה ממסעדת מסה

אביב משה, שף אורח
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
אביב משה, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
בצלים ממולאים
בצלים ממולאיםצילום: לניאדו תירוש לימו

רכיבים

הוראות הכנה

1. מבשלים את הבצלים השלמים במשך חצי שעה עד לריכוך.

2. מטגנים בצל קצוץ עד להזהבה, מוסיפים 250 גרם בשר בקר טחון.

3. מעבירים לקערה, מוסיפים אורז, סלרי, שום, עגבניות, מלח, פלפל שחור, כמון ופטרוזיליה – מערבבים הכל יחד.

4. את הבצלים שבושלו במים והם רכים, מפרידים בעדינות לעלים.

5. ממלאים אותם במילוי וסוגרים.

6. מסדרים בסיר רחב, יוצקים מים עד כיסוי.

7. מתבלים במלח, פלפל אנגלי מעט כמון ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.

8. מערבבים לימון וסוכר ויוצקים מעל הבצלים.

9. מעבירים לתנור בחום של 120 מעלות לשלוש שעות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ