בצלים ממולאים של אביב משה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון בצלים ממולאים של אביב משה

גרסת השף למנת הממולאים הקלאסית לפי מתכון של אביב משה ממסעדת מסה

דרגת קושי: קל
בצלים ממולאים
Getty Images IL
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

6 בצלים

2 בצלים קצוצים
250 גרם בשר טחון
2.5 כוסות אורז
2 גבעולי סלרי קצוץ שן שום קצוצה
2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות
3 כפות פטרוזיליה קצוצה
מלח
פלפל שחור
פלפל אנגלי
כמון
2 כפות מיץ לימון
כפית סוכר

הוראות הכנה

1. מבשלים את הבצלים השלמים במשך חצי שעה עד לריכוך.

2. מטגנים בצל קצוץ עד להזהבה, מוסיפים 250 גרם בשר בקר טחון.

3. מעבירים לקערה, מוסיפים אורז, סלרי, שום, עגבניות, מלח, פלפל שחור, כמון ופטרוזיליה – מערבבים הכל יחד.

4. את הבצלים שבושלו במים והם רכים, מפרידים בעדינות לעלים.

5. ממלאים אותם במילוי וסוגרים.

6. מסדרים בסיר רחב, יוצקים מים עד כיסוי.

7. מתבלים במלח, פלפל אנגלי מעט כמון ומבשלים על אש נמוכה כחצי שעה.

8. מערבבים לימון וסוכר ויוצקים מעל הבצלים.

9. מעבירים לתנור בחום של 120 מעלות לשלוש שעות.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות