חציל צלוי במרינדה של שום סויה ולימון

מנה פשוטה שתמיד מצליחה שיכולה בקלות לקשט כל שולחן, בחג ובחולין

הארץ
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:8 מנות
חציל
חצילצילום: לימור לניאדו תירו

רכיבים

הוראות הכנה

1. מורחים את פרוסות החציל בשמן זית ואופים כ-1/2 שעה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות.

2. מוציאים כאשר החצילים מזהיבים ומתרככים, מניחים על צלחת הגשה, מערבבים את הסויה, השום והלימון, מוזגים מעט על כל חציל, מוסיפים את הבזיליקום ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ