מתכון

לעטקס קישואים

לביבת קישואים שמזכירה גם קצת חביתת ירק עשירה ממתכון מסורתי של השף זמי שרייבר ממסעדת סנדר

זמי שרייבר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
זמי שרייבר, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:10 סועדים
זמן בישול:15 דקות
לעטקס קישואים

רכיבים

  • 4 קישואים בגודל בינוני
  • תפוח אדמה אחד
  • ביצה אחת
  • כף קמח
  • מלח, פלפל - לפי טעם
  • שמן

הוראות הכנה

1. קולפים ושוטפים את הקישואים ומגררים בפומפייה (רצוי לא לטחון במעבד מזון).

2. מגררים תפוח אדמה ומוסיפים לקישואים המגוררים.

3. מוסיפים את תפוח האדמה והקישואים ומערבבים לעיסה יחד עם הביצה, הקמח, המלח והפלפל. מערבבים ויוצרים קציצות עם הידיים.

3. לפני שמכניסים את הלביבות שיצרנו לשמן סוחטים אותם מהנוזלים

4. מטגנים את הלביבות בשמן עמוק שחומם מעט מראש.

תגובות