מתכון |

לעטקס קישואים

לביבת קישואים שמזכירה גם קצת חביתת ירק עשירה ממתכון מסורתי של השף זמי שרייבר ממסעדת סנדר

זמי שרייבר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
זמי שרייבר, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:10 סועדים
זמן בישול:15 דקות
לעטקס קישואיםצילום: FoodieMedia / Getty Images IL

רכיבים

  • 4 קישואים בגודל בינוני

  • תפוח אדמה אחד

  • ביצה אחת

  • כף קמח

  • מלח, פלפל - לפי טעם

  • שמן

הוראות הכנה

1. קולפים ושוטפים את הקישואים ומגררים בפומפייה (רצוי לא לטחון במעבד מזון).

2. מגררים תפוח אדמה ומוסיפים לקישואים המגוררים.

3. מוסיפים את תפוח האדמה והקישואים ומערבבים לעיסה יחד עם הביצה, הקמח, המלח והפלפל. מערבבים ויוצרים קציצות עם הידיים.

3. לפני שמכניסים את הלביבות שיצרנו לשמן סוחטים אותם מהנוזלים

4. מטגנים את הלביבות בשמן עמוק שחומם מעט מראש.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ