לעטקס קישואים - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לעטקס קישואים

לביבת קישואים שמזכירה גם קצת חביתת ירק עשירה ממתכון מסורתי של השף זמי שרייבר ממסעדת סנדר

10 סועדים דרגת קושי: קל
לעטקס קישואים
FoodieMedia / Getty Images IL
4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 קישואים בגודל בינוני

תפוח אדמה אחד
ביצה אחת
כף קמח
מלח, פלפל - לפי טעם
שמן

הוראות הכנה

1. קולפים ושוטפים את הקישואים ומגררים בפומפייה (רצוי לא לטחון במעבד מזון).

2. מגררים תפוח אדמה ומוסיפים לקישואים המגוררים.

3. מוסיפים את תפוח האדמה והקישואים ומערבבים לעיסה יחד עם הביצה, הקמח, המלח והפלפל. מערבבים ויוצרים קציצות עם הידיים.

3. לפני שמכניסים את הלביבות שיצרנו לשמן סוחטים אותם מהנוזלים

4. מטגנים את הלביבות בשמן עמוק שחומם מעט מראש.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות