לעטקס תפוח אדמה ובצל - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לעטקס תפוח אדמה ובצל

לביבות תפוחי אדמה עליהן גדל השף זמי שרייבר, שף המסעדה היהודית סנדר

10 סועדים דרגת קושי: קל
לעטקס תפוחי אדמה
תומר אפלבאום
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

4 תפוחי אדמה בגודל בינוני

2 בצלים קטנים
ביצה אחת
כף קמח
מלח, פלפל - לפי טעם
שמן לטיגון

הוראות הכנה

קולפים ושוטפים את תפוחי האדמה והבצל ומגרדים אותם בפומפייה או מעבירים אותם טחינה בבלנדר (לא רצוי).

מוסיפים לעיסה את הביצה, הקמח, המלח והפלפל. מערבבים יחד ויוצרים קציצות עם הידיים.

לפני שמכניסים את הלביבות שיצרנו לשמן סוחטים אותם מהנוזלים.

מטגנים את הלביבות בשמן עמוק שחומם מעט מראש.
 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות