מתכון ללביבות כרובית - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות כרובית משגעות

יש חיים אחרי תפוחי האדמה: לביבות כרובית קלות ונפלאות של השפית איילת לטוביץ' מבתא קפה

4 סועדים דרגת קושי: קל
לביבות כרובית
ללא קרדיט
8תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

 2 כרוביות בינוניות

50 גרם גבינת פרומעז

1 שן שום

חופן עלי כוסברה (אופציונלי)

4 כפות שמנת מתוקה

2 ביצים 1/2

כוס קמח

מלח

שמן זית לטיגון

הוראות הכנה

חוצים את ראשי הכרובית ושמים בסיר

מכסים את הכרובית במים קרים ומוסיפים חופן נדיב של מלח גס

מכסים את הסיר, מביאים לרתיחה ומבשלים כ-15 דקות, עד שהכרוביות מתרככות

מחלישים את הלהבה וממשיכים לבשל בסיר מכוסה 25 דקות

מסננים, סוחטים את הנוזלים ומצננים

שמים את כל המרכיבים, פרט לשמן הזית, במעבד מזון ומרסקים למחית חלקה ואחידה לגמרי. מוסיפים מלח במידת הצורך.

שמים במחבת שמן זית, שכבה שתצפה את תחתית המחבת ובעומק של 1/2 ס"מ

יוצקים למחבת כף מהבלילה, אם השמן בטמפרטורה הנכונה יופיעו בועות קטנות בשולי הלביבה

יוצקים למחבת עוד לביבות ומטגנים עד ששולי הלביבות משחימים קלות

הופכים את הלביבות בעדינות ומשחימים מהצד השני

מעבירים למצע של נייר סופג ולאחר מכן מגישים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות