מתכון |

לביבות חצילים ופרמזן

משהו בין לביבות לקציצות של חצילים ופרמזן. ברגע שהן מעט מתקררות לא תוכלו להפסיק לאכול

גיל רייזר, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
גיל רייזר, שף אורח
דירוג הגולשים
דרגת קושי:קל
מנות:15
זמן בישול:10 דקות
לביבות חצילים ופרמזןצילום: sal61 / Getty Images IL

רכיבים

  • 3 יחידות של חציל קלוי או שרוף ומקולף

  • 200 גרם גבינת פרמזן מגוררת

  • ביצה

  • כוס קמח לבן

  • מלח ופלפל לפי הטעם

  • פירורי לחם לציפוי

הוראות הכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים למעט פירורי הלחם, עד שמתקבלת עיסה אחידה.
2. יוצרים לביבות.
3. בצלוחית או קערית עם פירורי לחם - מצפים כל לביבה, אחת אחת ובעדינות.
4. מטגנים בשמן עמוק בחום גבוה.

מומלץ להגיש עם סלט ירקות ברוטב ויניגרט הדרים וטחינה ירוקה.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ