מתכון ללביבות חצילים ופרמזן - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון לביבות חצילים ופרמזן

משהו בין לביבות לקציצות של חצילים ופרמזן. ברגע שהן מעט מתקררות לא תוכלו להפסיק לאכול

15 דרגת קושי: קל
לביבות חצילים ופרמזן
sal61 / Getty Images IL
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

3 יחידות של חציל קלוי או שרוף ומקולף

200 גרם גבינת פרמזן מגוררת
ביצה
כוס קמח לבן
מלח ופלפל לפי הטעם
פירורי לחם לציפוי
 

הוראות הכנה

1. מערבבים את כל המרכיבים למעט פירורי הלחם, עד שמתקבלת עיסה אחידה.
2. יוצרים לביבות.
3. בצלוחית או קערית עם פירורי לחם - מצפים כל לביבה, אחת אחת ובעדינות.
4. מטגנים בשמן עמוק בחום גבוה.

מומלץ להגיש עם סלט ירקות ברוטב ויניגרט הדרים וטחינה ירוקה.
 



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות