מתכון

כרובית מטוגנת קלאסית

מתכון באדיבות מסעדת ערביקה

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות
זמן בישול:30 דקות
כרובית מטוגנת  על עלי חסה

רכיבים

  • 1 קג' כרובית שטופה ונקייה חתוכה לפרחים שמן לטיגון.

לבלילה:

  • 3 ביצים
  • כף פפריקה
  • 2 כפות קורנפלור
  • 3 כפות קמח
  • כוס סודה
  • מלח ופלפל לפי הטעם

לציפוי:

  • 150 גר' פירורי לחם מוזהבים או פירורי פנקו יפניים
  • 2 כפות שומשום

הוראות הכנה

את פרחי הכרובית מבשלים במים עד לריכוך ומקררים.

מערבבים את חומרי הבלילה וטובלים בהם את פרחי הכרובית

מסננים ומצפים אותם בפרורי הלחם

מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב ומגישים על עלי חסה קצוצים בליווי רוטב צילי מתוק

תגובות