כרובית מטוגנת קלאסית - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון כרובית מטוגנת קלאסית

מתכון באדיבות מסעדת ערביקה

4 מנות דרגת קושי: קל
כרובית מטוגנת  על עלי חסה
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 קג' כרובית שטופה ונקייה חתוכה לפרחים שמן לטיגון.

לבלילה:

3 ביצים

כף פפריקה

2 כפות קורנפלור

3 כפות קמח

כוס סודה

מלח ופלפל לפי הטעם

לציפוי:

150 גר' פירורי לחם מוזהבים או פירורי פנקו יפניים

2 כפות שומשום

הוראות הכנה

את פרחי הכרובית מבשלים במים עד לריכוך ומקררים.

מערבבים את חומרי הבלילה וטובלים בהם את פרחי הכרובית

מסננים ומצפים אותם בפרורי הלחם

מטגנים בשמן עמוק עד לקבלת צבע זהוב ומגישים על עלי חסה קצוצים בליווי רוטב צילי מתוק



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות