רביולי תרד ברוטב גבינת שמנת, עלי תרד ופטריות - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

רביולי תרד ברוטב גבינת שמנת, עלי תרד ופטריות

מנה קלה ומהירה שכיף לחזור אליה

3 מנות דרגת קושי: קל
רביולי תרד
\ Monkey Business Images | Dreams
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 חבילת רביולי תרד מבושל

1 גבינת שמנת טבעית

1 מיכל שמנת מתוקה

חופן עלי תרד

10 פטריות חתוכות

2 שיני שום כתושות

כף חמאה

הוראות הכנה

במחבת ממיסים את החמאה ומטגנים את הפטריות והשום כשלוש דקות.

מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב.

מוסיפים את הרביולי המבושל ועלי התרד, מערבבים ומגישים.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות