רביולי תרד ברוטב גבינת שמנת, עלי תרד ופטריות

מנה קלה ומהירה שכיף לחזור אליה

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:3 מנות
רביולי תרד
צילום: \ Monkey Business Images | Dreams

רכיבים

  • 1 חבילת רביולי תרד מבושל
  • 1 גבינת שמנת טבעית
  • 1 מיכל שמנת מתוקה
  • חופן עלי תרד
  • 10 פטריות חתוכות
  • 2 שיני שום כתושות
  • כף חמאה

הוראות הכנה

במחבת ממיסים את החמאה ומטגנים את הפטריות והשום כשלוש דקות.

מוסיפים את השמנת המתוקה ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את גבינת השמנת ומערבבים היטב.

מוסיפים את הרביולי המבושל ועלי התרד, מערבבים ומגישים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ