ניוקי ארבע גבינות - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

ניוקי ארבע גבינות

ניוקי עשיר ומושחת עם מרכיב אחד שמקפיץ אותו מעלה

6 מנות דרגת קושי: קל
ניוקי ארבע גבינות
\ Tomislav Pinter | Dreamstime
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

רכיבים

1 קילו ניוקי (עדיף טרי)


לרוטב:

2 עגבניות טריות, טחונות בבלנדר עם מעט בזיליקום (מסננים ומשאירים נוזל נקי)

40 גרם חמאה

3 כפות וודקה

קמצוץ טימין

1 מיכל שמנת לבישול

10 גרם פתיתי גבינה צהובה

10 גרם גבינת מוצרלה מגורדת

10 גרם גבינת פרמז'ן

5 גרם גבינת רוקפור

הוראות הכנה

1. מחממים מחבת ושמים בה את החמאה והטימין. כשהחמאה נמסה במחבת, מוסיפים את הוודקה, ומצמצמים את הנוזל לחצי.
2. מוסיפים את רסק העגבניות, השמנת לבישול, ומביאים לרתיחה.
3. מוסיפים את תערובת הגבינות ומערבבים היטב למשך 2-3 דקות, עד שהרוטב סמיך מעט.
4. מרתיחים בסיר 4 ליטר מים. מוסיפים 4 כפות מלח (לפני הכנסת הניוקי). מוסיפים את הניוקי ומבשלים, עד שהם צפים.
5. מסננים ומעבירים את הניוקי למחבת עם הרוטב ומגישים חם.



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות