מתכון: איך מכינים מקרוני & צ'יז כמו באמריקה?

מה שהתחיל כתוספת גנב כבר מזמן את ההצגה. אז איך מכינים את המקרוני אנד צ'יז של גוצ'ה?

איתן ששון, שף אורח
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
איתן ששון, שף אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:בינוני
מנות:4 מנות
מק אנד צ'יז

תגיות:

רכיבים

  • 500 גרם פסטה רחבה (צינורות קצרים) מבושלת לפי הוראות היצרן
  • 250 גרם תערובת של גבינות מגוררות (גאודה, צ'דר, אמנטל, מוצרלה, קשקבל או כל גבינה קשה טובה אחרת שיש במקרר)
  • 50 גרם פרמזן מגורר (לא חובה)
  • 3 כפות פירורי לחם
  • 50 גרם חמאה
  • 2 כפות קמח
  • 2 כוסות חלב
  • מלח ופלפל

הוראות הכנה

1. מחממים תנור או טוסטר אובן לחום בינוני גבוה (כ- 200 מעלות).

2. בסיר רחב ממיסים את החמאה ומוסיפים את הקמח.

3. מערבבים היטב ומבשלים על אש נמוכה 5 דקות תוך ערבוב מתמיד.

4. מוסיפים את החלב ומערבבים היטב על למרקם חלק ללא גושים.

5. מביאים לרתיחה תוך ערבוב ומכבים את האש.

6. מוסיפים את הגבינות לסיר ומערבבים היטב.

7. מתבלים במלח ופלפל (אך נזהרים שלא להגזים בכמות המלח היות שהגבינות עצמן מלוחות).

8. מוסיפים את הפסטה המבושלת ומערבבים היטב.

9. יוצקים לתבנית ומפזרים מעל את הפרמזן ופרורי הלחם. אופים בתנור כ-20 דקות או עד שמשחים.

10. חובה לאכול את המנה כשהיא יוצאת מהתנור חמה ופריכה.

תגובות