סלט אורז עם סלרי וטונה

דרך יצירתית לנצל שאריות האורז המבושל של אתמול ולעשות ממנו סלט קטן וזריז עם טונה וסלרי שמתאים במיוחד לקיץ ואפשר לארוז אותו בקופסה ולקחת לפיקניק

דורעם גונט
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
דורעם גונט
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:6 מנות
זמן בישול:חצי שעה
סלט אורז עם סלרי וטונה
סלט אורז עם סלרי וטונהצילום: דורעם גונט

רכיבים

  • 3 כוסות אורז לבן מבושל\
  • 4 מקלות סלרי, קצוצים לקוביות של כחצי ס"מ
  • 320 גרם (2 קופסאות קטנות) שימורי טונה
  • 1/4 כוס לימון כבוש, קצוץ לקוביות
  • 1/4 כוס עלי נענע טריים, קצוצים לרצועות דקיקות

לרוטב:

  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כף חומץ בן יין
  • מלח ופלפל שחור

הוראות הכנה

1. מערבבים בקערה את האורז עם הסלרי, הטונה והלימון הכבוש.

2. מתבלים בשמן זית, בחומץ ובפלפל שחור (עדיין לא במלח, כי הלימון הכבוש מוסיף מליחות).

טועמים ומתקנים תיבול (בשלב זה מוזסיפים את המלח). סמוך להגשה מוסיפים את הנענע ומערבבים.

3. אוכלים קר או בטמפרטורת החדר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ